Προώθηση Ιστοσελίδων SEO2023-02-13T14:15:52+00:00

Ανεβείτε στην 1η σελίδα της Google

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι σημαντικότερη από την εμφάνισή της.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SEO

Μην ψάχνετε πελάτες. Αφήστε τους να σας βρουν.

Ως Search Engine Optimization (SEO) ορίζεται η διαδικασία βελτίωσης της θέσης μίας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Στην Cloudhaz, ειδικευόμαστε στην ανέλιξη της ιστοσελίδας ή του E-Shop σας στις πρώτες θέσεις της Google για τα keywords που σας ενδιαφέρουν και είναι ικανά να εκτοξεύσουν το traffic του website σας.

Έλεγχος Ιστοσελίδας

Ποιος είναι ο βαθμός φιλικότητας της ιστοσελίδας σας στη Google; Τι κάνει ο ανταγωνισμός; Πόσο εύκολο είναι να βγείτε ψηλά στη Google; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα προβούμε άμεσα σε ένα δωρεάν έλεγχο της ιστοσελίδας σας.

Δωρεάν Έλεγχος SEO

SEO Βελτιστοποίηση

Περιλαμβάνει ένα σύνολο ενεργειών, όπως την ορθή επιλογή λέξεων κλειδιών, την ανάλυση του κώδικα, την αναδιάταξη του περιεχομένου, την αύξηση του αριθμού των backlinks καθώς και την προβολή μέσω Social Media.

Θέλω Προσφορά SEO

Έλεγχος Rankings

Αξιολογούμε διαρκώς τον αντίκτυπο της εκάστοτε SEO στρατηγικής, ώστε να βελτιστοποιείται η προώθηση της ιστοσελίδας σας και να ενδυναμώνονται οι τεχνικές που επιφέρουν την καλύτερη Διαδικτυακή προβολή.

Γιατί να μας επιλέξετε

Τα 4 κλειδιά για την 1η σελίδα

Για να επιτευχθεί υψηλή σχετικότητα και ισχυρή αυθεντία, η προώθηση ιστοσελίδων με τεχνικές SEO πρέπει να στοχεύει σε τέσσερις επιμέρους παράγοντες, ο συνδυασμός των οποίων μπορεί οδηγήσει σε μία επιτυχημένη SEO στρατηγική.

Keywords

Εύρεση των κατάλληλων λέξεων – κλειδιών που έχουν υψηλό traffic ώστε να αυξηθεί το ενδεχόμενο πωλήσεων.

Content

Πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο είναι ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας κάθε Online SEO στρατηγικής.

On-Page

Η βελτίωση επιμέρους στοιχείων της σελίδας (URL, headings, meta) θα δώσει ώθηση στα Google Ranknigs σας.

Backlinks

Η απόκτηση Links από αξιόπιστες ιστοσελίδες είναι θεμέλιος λίθος κάθε επιτυχημένης SEO στρατηγικής.

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν για να φέρουμε την ιστοσελίδα τους στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google:

SantoriniMotorClub

Ενοικίαση Οχημάτων στη Σαντορίνη

rosepoupee eshop

QR-Patrol

Συστήματα Ασφαλείας

mpakalikatesen eshop

Urogyn

Γυναικολογική Κλινική

natans eshop

Κοστολόγιο  Έργου

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα που σας ταιριάζει για προώθηση ιστοσελίδας / E-Shop με τεχνικές SEO

Basic Premium Turbo
Budget από   250 € από   500 € από   750 €
Keyword Research Έως 30 keywords Έως 70 keywords Umlimited
Content Optimization 1-10 pages 11-25 pages Umlimited
Link Analysis
Competitor Analysis
Monthly Reports Basic Premium Expert
Rank Tracking 30 keywords 100 keywords 200 keywords
On-Page Fixes
Keyword Gems
SEO Content Strategy
In-Depth Analysis

Γιατί να επιλέξω υπηρεσίες SEO

Η απλή ύπαρξη της ιστοσελίδας σας στο Διαδίκτυο δεν έχει ουσιαστικά κάποιο αποτέλεσμα. Όσο ευπαρουσίαστη κι αν είναι και όσο υψηλό γραφιστικό αποτέλεσμα κι αν παρουσιάζει, δεν έχει αξία αν δεν εντοπίζεται από τις μηχανές αναζήτησης. Οι υπηρεσίες προώθησης SEO σάς βοηθούν να χτίσετε μία ισχυρή παρουσία στο Internet, γεγονός που θα φέρνει νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.

Υπάρχουν ασφαλώς διάφοροι μέθοδοι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις στο Google Ads και στα Social Media, να στείλετε newsletters ή να συμμετέχετε σε εκθέσεις παρουσίασης προϊόντων. Το SEO έχει όμως ένα μοναδικό πλεονέκτημα. Φέρνει σταθερά και συνεχόμενα νέους πελάτες στην επιχείρησή σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μόλις σταματήσει η διαφήμιση, αυτόματα σταματά και η προβολή σας στο διαδίκτυο.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες SEO

Μία σοβαρή SEO στρατηγική μπορεί να έχει πολύ ισχυρά και διαρκή αποτελέσματα στην προώθηση της ιστοσελίδας σας. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από ένα συνδυασμό εργασιών που απαιτούν χρόνο. Δεν υπάρχουν άμεσες ή μαγικές συνταγές. Πρέπει να αναπτυχθεί η στρατηγική σας, να πραγματοποιηθεί έρευνα keywords, να δημιουργηθεί περιεχόμενο και ισχυρά backlinks από άλλες ιστοσελίδες.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται εύκολα κατανοητό πως οι υπηρεσίες SEO αφορούν στη συνισταμένη πολλών διαφορετικών παραγόντων προκειμένου να ανεβείτε στην 1η σελίδα της Google. Χρειάζεται έρευνα, τεχνική ανάλυση και εργασία, δημιουργία κειμένων και υλικού (π.χ. εικόνες, γραφικά, video, κλπ), δημιουργία backlinks και συνεχής εκτίμηση δεδομένων και ανάλυση ανταγωνισμού. Το κόστος εξαρτάται από τη διάρκεια όλων αυτών των ενεργειών και την “ένταση” με την οποία θα πραγματοποιηθούν.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία εργαλεία και λογισμικά SEO προκειμένου να φέρουμε την επιχείρησή σας στη θέση που της αξίζει.

Προώθηση SEO

Το SEO είναι μέθοδος που διαρκεί στο χρόνο και όταν βρεθείτε στην 1η σελίδα της Google θα απολαύσετε τεράστια οφέλη και σταθερή αύξηση των πωλήσεων σας. Ωστόσο, χρειάζεται υπομονή και μεθοδική εργασία.

Προκειμένου να επιτύχετε στο SEO, πρέπει να έχετε κατά νου πως χρειάζεται συνεχής βελτίωση της ιστοσελίδας σας και εμπλουτισμός της με νέο περιεχόμενο.

Θέλω Προσφορά

Google Ads

Το Google Ads έχει το πλεονέκτημα πως μπορείτε να βρεθείτε άμεσα στην κορυφή της Google, από σήμερα κιόλας! Ωστόσο, εάν σταματήσετε τη διαφήμιση, δεν έχετε πλέον καμία κατάταξη.

Σε αντίθεση με το SEO, οι διαφημίσεις στη Google μπορούν να σας φέρουν άμεσες πωλήσεις. Από την άλλη όμως, πρέπει να είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε συνεχώς το κόστος διαφήμισης ώστε να διατηρείτε τις θέσεις σας.

Θέλω Προσφορά

Χρήσιμα Άρθρα για SEO

Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία άρθρα από το blog μας, για να βρείτε χρήσιμες συμβουλές και μοναδικές τεχνικές SEO που θα βελτιώσουν τις online πωλήσεις σας.

SEO – 1η σελίδα Google (2023 updated)

By |26 Απριλίου, 2020|

Είναι αλήθεια ότι το SEO για 1η σελίδα Google είναι πλέον ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Με ένα πλήθος ιστοσελίδων και έναν τεράστιο ανταγωνισμό, πώς θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε και να κατακτήσετε την κορυφή; Γι’ αυτό ακριβώς ετοιμάσαμε μια λίστα με 6 απλές και πλήρως αποτελεσματικές τεχνικές που έχουμε εφαρμόσει σε ιστοσελίδες και έχουν πραγματικά αποτελέσματα.

Διαβαστε το αρθρο

37 ++ εκπληκτικές συμβουλές για καλύτερο Online Marketing

By |13 Νοεμβρίου, 2019|

Πώς όμως θα κατακτήσετε τον κόσμο του Online Marketing ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό;

Σας παρουσιάζουμε ούτε 1, ούτε 2 αλλά 37 και πλέον μοναδικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε την online παρουσία σας σε μια δεξαμενή πωλήσεων και νέων ευκαιριών!

Διαβαστε το αρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα από το blog μας

Εμπιστευθείτε την ομάδα μας

Χτίστε μαζί μας μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο με τις πιο γερές βάσεις.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Σε περίπτωση που είστε δυσαρεστημένοι από την υπηρεσία μας, επιστρέφουμε τα χρήματά σας εντός των πρώτων 30 ημερών.

Ζητήστε μας προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ώστε να καταρτίσουμε το πλάνο SEO προώθησης που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Θέλετε να απογειώσετε τις πωλήσεις σας Online?

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ακρίβεια την Online στρατηγική της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε εδώ