Δημιουργία Brand που διαρκεί στο χρόνο

Το πρώτο βήμα για την online επιτυχία σας είναι η ανάπτυξη ενός στιβαρού και αξιομνημόνευτου brand.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ BRANDING

Branding: Κάτι περισσότερο από ένα logo

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου brand είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη δημιουργία ενός logo. Κι αυτό γιατί πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια την ταυτότητα της επιχείρησης: ένας συνδυασμός από γραμματοσειρές, χρώματα και σχέδια που επικοινωνούν την αποστολή, τις αξίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας.

“Το Brand είναι ένα σύνολο από προσδοκίες, αναμνήσεις, ιστορίες και σχέσεις που όλες μαζί μετράνε στην τελική απόφαση του καταναλωτή να επιλέξει το προϊόν σας σε σχέση με κάποιο ανταγωνιστικό.

Μυθικό brand για μνημειώδη αποτελέσματα

Κάθε επιχείρηση κρύβει και τη δική της ιστορία. Όσο πιο ελκυστική είναι αυτή η ιστορία, τόσο μεγαλύτερη απήχηση θα έχει στο κοινό.

Σήμερα, η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ισχυρού brand είναι πιο σπουδαία από ποτέ. Με χιλιάδες επιχειρήσεις να έχουν κατακλύσει όλους τους χώρους της αγοράς, ένα πρωτότυπο και ισχυρό brand είναι αυτό που θα σας ξεχωρίσει και θα αφήσει το δικό σας ιδιαίτερο αποτύπωμα στη συνείδηση του κοινού.

Θέλω Προσφορά για Branding

Τι περιλαμβάνει το Branding

To Brand είναι ένα σύνολο από ξεχωριστά στοιχεία, τα οποία όμως πρέπει να βρίσκονται σε συνοχή ώστε να αντιπροσωπεύουν κάτι ενιαίο και άρρηκτα συνδεδεμένο.

 Logo

 Γραμματοσειρά

  Τιμή Προϊόντος

 Promotional Video

  Γραφικά / Εικόνες

 Συσκευασία Προϊόντος

 Ύφος γραφής κειμένων

 Φυλλάδιο / Τιμοκατάλογος

 Εξυπηρέτηση Πελατών

  Επαγγελματικές Κάρτες

Πώς δημιουργούμε ένα νέο Brand

Στην Cloudhaz, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε το brand της επιχείρησής σας με τρόπο μοντέρνο, αυθεντικό και μοναδικό. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε στο κοινό ένα συγκεκριμένο συναίσθημα για την επιχείρησή σας μέσα από ένα brand που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Καθορίζουμε την προσωπικότητα της επιχείρησης

Εάν η επιχείρησή σας ήταν άνθρωπος, πώς ακριβώς θα ήταν? Αυστηρός και σοβαρός ή πιο κεφάτος και χαρούμενος? Θέλετε οι άνθρωποι να σκέφτονται πως το brand σας αντιπροσωπεύει μια δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη μοντέρνα επιχείρηση ή μια στιβαρή επιχείρηση με εμπειρία στο χώρο?

Κάνουμε εκτεταμένη ανάλυση αγοράς

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό στο κομμάτι που σας ενδιαφέρει. Εάν οι ανταγωνιστές σας πουλάνε ένα ποιοτικό προϊόν σε χαμηλή τιμή, τότε πρέπει να εντοπίσουμε άλλα σημεία δικής σας υπεροχής. Αυτά θα καθορίσουν τελικά σε μεγάλο βαθμό και το brand.

Δημιουργούμε ένα αξιομνημόνευτο logo

Το Logo είναι το κομμάτι αυτό της επιχείρησής σας με το οποίο οι άνθρωποι θα αλληλεπιδρούν περισσότερο οπτικά. Πρέπει ασφαλώς να είναι σε αρμονία με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του brand και να δημιουργεί το συναίσθημα που θέλετε να μεταφέρετε στο κοινό σας. Νοσταλγία, μαγεία, γέλιο, σοβαρότητα, αξιοπιστία.

Επιλέγουμε χρώματα και γραμματοσειρές

Επιλέγουμε μια ελκυστική παλέτα χρωμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο κάθε χρώματος στην ανθρώπινη ψυχολογία. Το χρώμα είναι πολύ βασικό στοιχείο ώστε να θυμούνται οι άνθρωποι το brand σας με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Παράλληλα, επιλέγουμε συγκεκριμένες γραμματοσειρές που θα συνθέσουν το στυλ τυπογραφίας που θα ακολουθείτε από εδώ και πέρα.

Δημιουργούμε εικόνες, γραφικά και έντυπο υλικό

Πρόκειται για αναπόσπαστο κομμάτι του branding σας. Παρέχουμε υπηρεσίες δημιουργίας brochures, flyers, επαγγελματικών καρτών, εικόνων και γραφικών που είναι πλήρως εναρμονισμένα με το συνολικό σας brand ώστε να ισχυροποιήσουμε την προσωπικότητα της επιχείρησής σας.

Εμπιστευθείτε την ομάδα μας

Χτίστε μαζί μας μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο με τις πιο γερές βάσεις

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Σε περίπτωση που είστε δυσαρεστημένοι από την υπηρεσία μας, επιστρέφουμε τα χρήματά σας εντός των πρώτων 30 ημερών.

Ζητήστε μας προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ώστε να δημιουργήσουμε μαζί ένα μοναδικό brand που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Θέλετε να απογειώσετε τις πωλήσεις σας Online?

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ακρίβεια την Online στρατηγική της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε εδώ