Content Marketing για Top Πωλήσεις

Δημιουργούμε κείμενα με ξεχωριστό στυλ για την ιστοσελίδα σας και όχι μόνο.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ CONTENT MARKETING

Content Marketing: Πιο σημαντικό από ποτέ

Το περιεχόμενο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην ιστοσελίδα σας.

Συνδέει ουσιαστικά την επιχείρησή σας με το κοινό σας και πείθει του ανθρώπους να αγοράσουν το προϊόν σας, να επικοινωνήσουν μαζί σας ή να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η διαφήμιση φέρνει πελάτες – το περιεχόμενο χτίζει σχέσεις

Σκοπός της δημιουργίας κειμένων είναι να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας και τις πωλήσεις που θα επιτύχετε μέσω αυτής. Είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε το engagement με το κοινό της επιχείρησής σας είτε να αυξήσετε τις πωλήσεις, το Content Marketing μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην Cloudhaz δημιουργούμε πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο, που περιλαμβάνει τη συγγραφή κειμένων για την ιστοσελίδα σας αλλά και για επιμέρους στοιχεία του brand.

Θέλω Προσφορά Content Marketing

Υπηρεσίες Content Marketing

 Κείμενα για την Ιστοσελίδα

 Κείμενα για Blog Posts

 Κείμενα για Online Guides

 Κείμενα για Φυλλάδια, Flyers

 Κείμενα για Διαφημίσεις Google Ads

 Κείμενα για Social Media

 Κείμενα για Newsletters

Θέλω Προσφορά Content Marketing

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η επιχείρησή σας αξίζει να έχει ιστοσελίδα με Α+ περιεχόμενο.

Content Marketing για καλύτερο SEO

Το Content Marketing αποτελεί παράλληλα το θεμέλιο λίθο για να εκτοξεύσει το SEO της ιστοσελίδας σας και πρέπει η προσέγγιση να είναι απόλυτα επαγγελματική και σύμφωνη με τις προδιαγραφές της Google ώστε να απογειώσετε τις κατατάξεις σας και να απολαύσετε τα οφέλη της 1ης σελίδας στη Google.

Δημιουργία Κειμένων

Δημιουργούμε κείμενα για πλήθος επιχειρήσεων και αγορών. Με προσεκτική ανάλυση, έρευνα της αγοράς και των αναγκών κάθε επιχείρησης, παρέχουμε κείμενα που προσελκύουν πελάτες και αυξάνουν τις πωλήσεις.

SEO Βελτιστοποίηση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη συμμόρφωση κάθε κειμένου με όλα τα SEO guidelines, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε στην 1η σελίδα της Google.

Ενδυνάμωση πωλήσεων

Υπάρχουν πολλές τεχνικές Marketing για ισχυροποίηση των μηνυμάτων και του αντίκτυπου που έχουν τα κείμενά σας. Φροντίζουμε ώστε τα κείμενά σας (blogs, διαφημιστικά μηνύματα, άρθρα website) να υπακούουν σε όλες τις ενδεδειγμένες τεχνικές πωλήσεων.

Ενδεικτικά Έργα Content Marketing

Πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν για να χαράξουμε μια επιτυχημένη στρατηγική Content Marketing

SANTORINIMOTORCLUB

Ενοικίαση Οχημάτων στη Σαντορίνη

UROGYN

Ουρογυναικολογική Κλινική

Δείκτης Υγείας

Διαγνωστικό Κέντρο

QR-Patrol

Λογισμικό Συστημάτων Ασφαλείας

Athens City Med

Ιατρικό Κέντρο

Be a Greek

Travel Experiences

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε Α+ περιεχόμενο

Εάν αναρωτιέστε για ποιο λόγο είναι αναγκαίο να επενδύσετε χρήματα στο Content Marketing, τότε δεν έχετε παρά να αναλογιστείτε τα παρακάτω:

Οι άνθρωποι πλέον ψάχνουν πολλές πληροφορίες πριν αγοράσουν ένα προϊόν: Το 90% των ανθρώπων ξεκινούν τη διαδικασία αγοράς κάνοντας απλά αναζήτηση στη Google. Εάν η ιστοσελίδα σας θέλετε να εμφανίζετε σε αυτά τα αποτελέσματα, τότε πρέπει να επενδύσετε σε SEO και περιεχόμενο το οποίο θα είναι ελκυστικό για το κοινό σας. Μια επαγγελματική προσέγγιση στο Content Marketing, θα φέρει αυτόματα και μια σημαντική άνοδο στις πωλήσεις της επιχείρησής σας. Κι αυτό γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα νιώθουν ικανοποιημένοι από τις πληροφορίες που παρέχετε και θα εμπιστεύονται το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Κάντε το καλύτερο δυνατό με το SEO της επιχείρησής σας και αποκτήστε κατατάξεις στην 1η σελίδα της Google. Για να το επιτύχετε αυτό, οφείλετε να γράφετε συχνά περιεχόμενο και να δώσετε έμφαση στο content marketing της εταιρείας. Η δημιουργία ενός blog που θα παρέχει χρήσιμες και ποιοτικές πληροφορίες στους αναγνώστες είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να αποκτήσετε υψηλές κατατάξεις στα keywords που σας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, εάν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι ενδιαφέρον και πρωτότυπο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα το μοιράζονται (στη δική τους ιστοσελίδα, στα Social Media, κλπ), κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να ανεβείτε σημαντικά στις κατατάξεις της Google.

Οι άνθρωποι πλέον αναζητούν πολλές πηγές στο διαδίκτυο πριν προβούν στην αγορά ενός προϊόντος. Ο ανταγωνισμός, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι τεράστιος. Για ποιό λόγο λοιπόν να προτιμήσουν εσάς? Ποιό είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρετε? Ποιές είναι οι εγγυήσεις ποιότητας που μπορείτε να τους παρέχετε? Όσο περισσότερες απορίες και ερωτήσεις του κοινού μπορείτε να απαντήσετε, τόσο πιο “προσιτοί” είστε στη συνείδησή τους και τόσο περισσότερο θα αποκτάτε της φήμη της “αυθεντίας” στο χώρο. Επενδύστε λοιπόν σε μια στρατηγική Content Marketing που θα παρέχει πλήρη καθοδήγηση και συμβουλές γύρω από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Σύμφωνα με έρευνες στο χώρο του Internet Marketing, περίπου το 60% των ανθρώπων που θα προβούν σε μια αγορά, έχουν επηρεαστεί από ένα κείμενο που έχουν διαβάσει για το προϊόν, μια κριτική, ένα video ή μια ανάλυση γύρω από τα οφέλη του. Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι σίγουρα εντυπωσιακό, εάν σκεφτεί κανείς πως η δημιουργία ανάλογου περιεχομένου μπορεί να καθορίσει τελικά την επιτυχία ή όχι της ίδιας της επιχείρησής σας.Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αυξήσετε τα leads και συνεπώς τις πωλήσεις σας μέσα από το Content Marketing: Δημιουργήστε ελκυστικά άρθρα για την ιστοσελίδα σας, γράψτε μια αναλυτική περιγραφή ενός προϊόντος, δημιουργήστε ένα infographic με στατιστικά στοιχεία γύρω από αυτό ή ακόμη ένα promotional video.

Δημιουργία κειμένων για αύξηση πωλήσεων

Επενδύστε σε μια ισχυρή Content Marketing στρατηγική που θα δημιουργήσει μοναδικές σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό σας. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδες, E-Shops, Blogs, Newsletters και τη χάραξη του δρόμου προς την online επιτυχία.

Θέλετε να απογειώσετε τις πωλήσεις σας Online?

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ακρίβεια την Online στρατηγική της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε εδώ