Στοχεύστε ξανά σε engaged users

Επαναστοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε χρήστες που είναι πιο πιθανό να προχωρήσουν σε conversion.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ REMARKETING

Remarketing: Η σοφή επιλογή για αύξηση πωλήσεων

Το Remarketing στοχεύει στους χρήστες που έχουν ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Σκοπός είναι να τους ενεργοποιήσει ώστε να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ή γενικότερα να προβούν σε ένα conversion (συμπλήρωση φόρμας εγγραφής, κλπ.)

των επισκεπτών που επιστρέφουν στην ιστοσελίδα (ή στο E-Shop) μέσω Remarketing διαφημίσεων, είναι πιο πιθανό να προβούν σε online αγορά και conversion.

μεγαλύτερο conversion rate όταν εφαρμόζονται τεχνικές Remarketing και Retargeting προκειμένου να προσεγγίσετε ξανά τους online επισκέπτες και να προβούν σε αγορές.

General Remarketing

Αφορά στην στόχευση των διαφημίσεων σε χρήστες που έχουν ήδη επισκεφθεί το E-Shop ή συγκεκριμένες κατηγορίες του E-Shop. Μπορεί επίσης να αφορά στη στόχευση σε χρήστες που έχουν παραμείνει στο παρελθόν στην ιστοσελίδα για περισσότερο χρόνο (π.χ. >2 λεπτά) ή πλοηγήθηκαν σε μεγάλο αριθμό προϊόντων (π.χ. >5), κάτι που σημαίνει πως είναι πιο πιθανό το ενδεχόμενο αγοράς.

Conversion Remarketing

Αφορά στην στόχευση των διαφημίσεων σε χρήστες που έχουν ήδη αγοράσει στο παρελθόν και είναι γνωστές οι προτιμήσεις τους (π.χ. συγκεκριμένη θεματική κατηγορία ή συγκεκριμένο θέμα). Στην περίπτωση αυτή, οι διαφημίσεις μπορεί να προσαρμοστούν έτσι ώστε να παρέχουν μια προσφορά (π.χ. εκπτωτικό κουπόνι 15% για όλους τους υπάρχοντες πελάτες).

Dynamic Remarketing

Ανάλογα με τις αναζητήσεις που έχει κάνει ένας επισκέπτης στο παρελθόν, γίνεται δυναμική και αυτοματοποιημένη στόχευση με banners. Εάν για παράδειγμα ένας χρήστης αναζητά αθλητικά παπούτσια, τότε κατά την πλοήγησή του σε συγκεκριμένα sites μπορεί να βλέπει banners με αθλητικά παπούτσια, ενώ κάνοντας κλικ στο banner μεταβαίνει στην αντίστοιχη κατηγορία του E-Shop.

Ισχυρό Remarketing για ενίσχυση πωλήσεων

Αναλαμβάνουμε το στήσιμο της Remarketing καμπάνιας της επιχείρησής σας είτε στο Google Ads είτε στο Facebook, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις σας.

Θέλετε να απογειώσετε τις πωλήσεις σας Online?

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ακρίβεια την Online στρατηγική της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε εδώ