Τελευταία Νέα – Χρήσιμα Tips

/Τελευταία Νέα – Χρήσιμα Tips
Τελευταία Νέα – Χρήσιμα Tips2019-09-02T10:08:08+00:00

Το γλωσσάρι του Web Hosting

Οι όροι γύρω από το web hosting μπορεί να προκαλούν σύγχυση ειδικά όταν αναζητάτε έναν νέο πάροχο για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Αυτό κυρίως γίνεται γιατί πρόκειται για μία άκρως τεχνική διαδικασία που συνεπώς περιλαμβάνει και αρκετή τεχνική ορολογία.

Φτιάξαμε λοιπόν ένα γλωσσάρι για το web hosting σε όσο το δυνατόν πιο καθημερινή γλώσσα, ώστε να καταλάβετε καλύτερα τα πακέτα που σας προσφέρονται και να επιλέξετε σωστά.

Διαβαστε το αρθρο

October 12th, 2019|Web Hosting|

Προώθηση Ιστοσελίδων με τεχνικές SEO – Ο απόλυτος οδηγός SEO (2019)

Πώς θα βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Ο αναλυτικός οδηγός που ακολουθεί παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή προώθηση ιστοσελίδων με SEO και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε υψηλές κατατάξεις στη μηχανή αναζήτησης της Google και όχι μόνο, αυξάνοντας το traffic της ιστοσελίδας σας και τα έσοδα που αυτή φέρνει τελικά στην επιχείρησή σας.

Διαβαστε το αρθρο

April 6th, 2019|SEO|

Ολοκλήρωση σεμιναρίου “Διαφήμιση Facebook & Google AdWords – Από τη θεωρία στην πράξη”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο κατά σειρά σεμινάριο «Διαφήμιση Facebook και Google AdWords – Από τη θεωρία στην πράξη» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/02 στο ΚΕΚ ΑΞΙΑ στην Αθήνα.

Το σεμινάριο περιελάμβανε ανάλυση της στρατηγικής διαφήμισης στην πλατφόρμα του Facebook και επεξήγηση όλων των βασικών δομών του Google AdWords.

Διαβαστε το αρθρο

March 22nd, 2019|AdWords, Facebook Ads, Social Media|

15 λόγοι που οι άνθρωποι εγκαταλείπουν το E-Shop σας χωρίς να αγοράσουν

Ακούμε συχνά να μας λένε: “Παρόλο που το E-Shop μου έχει αρκετό traffic, πολλοί λίγοι είναι αυτοί που τελικά αγοράζουν και οι πωλήσεις είναι χαμηλές.”

Έχουμε λοιπόν φτιάξει για εσάς έναν πλήρη οδηγό με άμεσες λύσεις σε 15 συχνά προβλήματα που κρατούν τους επισκέπτες σας μακριά από το να πατήσουν το κουμπί της Αγοράς και να προχωρήσουν στο Checkout μέχρι το τελικό στάδιο!

Διαβαστε το αρθρο

April 13th, 2018|AdWords, Analytics, Conversions, E-Shop, Internet Marketing, Web Design|
Social Proof
[wpforms id="1961" title="false" description="false"]