Ποιοί είμαστε

/Ποιοί είμαστε
Ποιοί είμαστε2019-11-04T12:01:25+00:00

Ποιοί είμαστε

Ειδικευόμαστε στην παροχή συνολικών υπηρεσιών πληροφορικής, με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη υποδομών μηχανοργάνωσης και σύγχρονων τεχνολογιών, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια και τη συνεχή λειτουργία συστημάτων, εφαρμογών και δεδομένων.

Η ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής. Το μεράκι και το πάθος για τη λύση επιχειρησιακών προβλημάτων, με την καλύτερη δυνατή χρήση της τεχνολογίας, αποτελούν τα κύρια κίνητρά μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Αξιοπιστία

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά. Κάθε νέο project είναι αφορμή για μια νέα γνωριμία και μια πρόκληση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Υψηλή Τεχνογνωσία

Η ομάδα μας αποτελείται από πλήρως εξειδικευμένους Μηχανικούς Πληροφορικής και επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στους τομείς IT & Internet Marketing.

Συνεχής εξέλιξη

Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις & τεχνολογίες και εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να σας παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις IT.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Σε κάθε project που αναλαμβάνουμε, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την επιχείρηση να αναδείξει τη δυναμική της, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Web Hosting)

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη E-Eshops

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

SEO Προώθηση

Content Marketing

Google Ads Καμπάνιες

Αναβάθμιση/Συντήρηση Ιστοσελίδων & E-Shops

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες & Υποστήριξη

Graphic Design

Χρήσιμα Άρθρα από το blog μας

Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία άρθρα από το blog μας, για να βρείτε χρήσιμες συμβουλές και μοναδικές στρατηγικές που θα βελτιώσουν τις online πωλήσεις σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων με τεχνικές SEO – Ο απόλυτος οδηγός SEO (2019)

By |April 6th, 2019|

Πώς θα βγω στην πρώτη σελίδα της Google;

Ο αναλυτικός οδηγός που ακολουθεί παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη σωστή προώθηση ιστοσελίδων με SEO και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε υψηλές κατατάξεις στη μηχανή αναζήτησης της Google και όχι μόνο, αυξάνοντας το traffic της ιστοσελίδας σας και τα έσοδα που αυτή φέρνει τελικά στην επιχείρησή σας.

Διαβαστε το αρθρο

15 λόγοι που οι άνθρωποι εγκαταλείπουν το E-Shop σας χωρίς να αγοράσουν

By |April 13th, 2018|

Ακούμε συχνά να μας λένε: “Παρόλο που το E-Shop μου έχει αρκετό traffic, πολλοί λίγοι είναι αυτοί που τελικά αγοράζουν και οι πωλήσεις είναι χαμηλές.”

Έχουμε λοιπόν φτιάξει για εσάς έναν πλήρη οδηγό με άμεσες λύσεις σε 15 συχνά προβλήματα που κρατούν τους επισκέπτες σας μακριά από το να πατήσουν το κουμπί της Αγοράς και να προχωρήσουν στο Checkout μέχρι το τελικό στάδιο!

Διαβαστε το αρθρο

Δείτε όλα τα άρθρα από το blog μας

Shared Web Hosting

Αγοράστε ένα πακέτο Shared Web Hosting και αποκτήστε υψηλές ταχύτητες για την ιστοσελίδα ή το E-Shop σας.

Δείτε Περισσότερα

από 56 € /έτος

Θέλετε να απογειώσετε τις πωλήσεις σας Online?

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ακρίβεια την Online στρατηγική της επιχείρησής σας

Ξεκινήστε εδώ
Social Proof
[wpforms id="1961" title="false" description="false"]