Ποιοί είμαστε

Αρχική/Ποιοί είμαστε
Ποιοί είμαστε2022-04-11T14:38:34+00:00

Ποιοί είμαστε

Ειδικευόμαστε στην παροχή συνολικών υπηρεσιών Πληροφορικής, με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη υποδομών μηχανοργάνωσης και σύγχρονων τεχνολογιών, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια και τη συνεχή λειτουργία συστημάτων, εφαρμογών και δεδομένων.

Η ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής. Το μεράκι και το πάθος για τη λύση επιχειρησιακών προβλημάτων, με την καλύτερη δυνατή χρήση της τεχνολογίας, αποτελούν τα κύρια κίνητρά μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Αξιοπιστία

Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά. Κάθε νέο project είναι αφορμή για μια νέα γνωριμία και μια πρόκληση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Υψηλή Τεχνογνωσία

Η ομάδα μας αποτελείται από πλήρως εξειδικευμένους Μηχανικούς Πληροφορικής και επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στους τομείς IT & Internet Marketing.

Συνεχής εξέλιξη

Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις & τεχνολογίες και εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να σας παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις IT.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Σε κάθε project που αναλαμβάνουμε, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την επιχείρηση να αναδείξει τη δυναμική της, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Web Hosting)

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη E-Eshops

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

SEO Προώθηση

Content Marketing

Google Ads Καμπάνιες

Αναβάθμιση/Συντήρηση Ιστοσελίδων & E-Shops

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες & Υποστήριξη

Graphic Design

Χρήσιμα Άρθρα από το blog μας

Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία άρθρα από το blog μας, για να βρείτε χρήσιμες συμβουλές και μοναδικές στρατηγικές που θα βελτιώσουν τις online πωλήσεις σας.

SEO – 1η σελίδα Google (2023 updated)

By |26 Απριλίου, 2020|

Είναι αλήθεια ότι το SEO για 1η σελίδα Google είναι πλέον ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Με ένα πλήθος ιστοσελίδων και έναν τεράστιο ανταγωνισμό, πώς θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε και να κατακτήσετε την κορυφή; Γι’ αυτό ακριβώς ετοιμάσαμε μια λίστα με 6 απλές και πλήρως αποτελεσματικές τεχνικές που έχουμε εφαρμόσει σε ιστοσελίδες και έχουν πραγματικά αποτελέσματα.

Διαβαστε το αρθρο

37 ++ εκπληκτικές συμβουλές για καλύτερο Online Marketing

By |13 Νοεμβρίου, 2019|

Πώς όμως θα κατακτήσετε τον κόσμο του Online Marketing ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό;

Σας παρουσιάζουμε ούτε 1, ούτε 2 αλλά 37 και πλέον μοναδικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε την online παρουσία σας σε μια δεξαμενή πωλήσεων και νέων ευκαιριών!

Διαβαστε το αρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα από το blog μας

Shared Web Hosting

Αγοράστε ένα πακέτο Shared Web Hosting και αποκτήστε υψηλές ταχύτητες για την ιστοσελίδα ή το E-Shop σας.

Δείτε Περισσότερα

από 56 € /έτος

Θέλετε να απογειώσετε τις πωλήσεις σας Online?

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ακρίβεια την Online στρατηγική της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε εδώ